Szolgáltatásaim

Az alábbi szolgáltatásokkal foglalkozik vállalkozásom. Ha megvan amit kerestél, kattints rá, hogy bővebb információkat is megtudj!

A vállalkozás egyaránt kiszolgál B2C –lakossági-, és B2B –üzleti, vállalati– ügyfeleket. Elmondhatom, hogy a vállalkozás technikailag igen jól felszerelt, így a szakértelem és lehetőségek kéz a kézben járnak.

Filmesként az események vagy történetek mozgóképre történő adaptálása az elsődleges célom, legyen szó akár esküvőről (kapcsolódó blog cikk), reklámról, image filmről vagy filmforgatásról.

Az általam készített felvett videóanyagok online boltokban (Shutterstock, Dreamstime, Pond5) megvásárolhatóak.

Videófelvételt szeretne?

Felkeltettem az érdeklődését, vagy csupán bővebb információra lenne szüksége?

Kérem írjon üzenetet, és amint lehet válaszolok!

    Adatvédelmi tájékoztatót.

    Saját eszközökkel dolgozok, ezért már a munka előtt leegyeztethető, hogy milyen lehetőségek vannak 1-1 projektben, így nem fordulhatnak elő meglepetések, vagy plusz kiadások.

    Minden munkáról előzetesen szerződés készül, és számla kerül kiállításra.
    A forgatásokon való részvétel a megbízás természetétől függően hozzájárulói nyilatkozat(ok)hoz kötött (hozzájárulás képfelvételkészítéshez, felhasználáshoz, helyszíni hozzájárulás, nyilatkozat nyersanyag felhasználásról stb.), melynek kitöltése feltétele lehet a szerződéskötésnek, és a szerződés mellékletét képezik.