A digitális marketing manapság már igen fontos, mivel egyre többen térnek át az online térre. Videósként ezért lényegesnek tartottam a digitális marketing alapjai képzést.

Mivel önfejlesztéssel töltöm ezt az év eleji időszakot, így volt időm olyan tanfolyamon részt venni, amivel jól kiegészíthetem a szolgáltatásaimat. Szerintem alapvetően fontos tisztában lenni a marketinggel olyan szakember lévén, aki reklám videóval, online reklámokkal segíti értékesíteni más vállalkozások termékeit vagy szolgáltatásait. Ebben volt nagy segítségemre a Google saját marketing kurzusa, ami 26 modulon keresztül tanította legfontosabb dolgokat a keresőoptimalizáláson keresztül a reklámvideók célzásán át az online közösség célzásáig.

Fontosnak tartottam, hogy az általam nyújtott szolgáltatások mögött valódi, felmutatható tudás is legyen, így a tanfolyam végén záróvizsgát is tettem, mely így más bővíti az általam birtokolt tanúsítványok, és elismerések sorát.

Remélem ezzel is bizalmat adtam, hogy rám bízd a következő reklámod, és hamarosan az ügyfeleim közt tudhatlak! 🙂

Google - A Digitális Marketing Alapjai tanúsítvány
A Digitális Marketing Alapjai tanúsítvány

Biztos találkoztál már a Facebook vagy a YouTube csatornámon olyan videóval, ami a reklámkészítést méltatja. Mindent emberek csinálnak, és így bárki maga is megoldhatja, csak nem mindegy milyen minőségben, és mennyi idő alatt. Most vágsz bele az online jelenlétbe? A vállalkozás üzemeltetése mellett kevés az idő, hogy elég tudást szerezz a videós marketing stratégiákhoz. Ilyenkor lehet választani. Vagy megbízol egy ügynökséget, akik nem kifejezetten a videókkal foglalkoznak, így nem biztos, hogy azt kapod, amit szeretnél. Esetleg kifejezetten egy videóst bízol meg, aki mindennapi munkája során elég tapasztalt. Utóbbi esetben alacsonyabb költségekkel, és célspecifikus kivitelezéssel veheted le a gondot a magad válláról. Ha fontos, hogy megtérülő befektetés legyen egy reklámvideó, akkor keress meg! Nem csak a videókészítésben van tapasztalatom, hanem abban is, hogy ezek hogyan illeszkedjenek bele a Te digitális marketing stratégiádba!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.