Image film

Image filmet készíteni lehet sokféleképpen. Beszélhetsz benne, bemutathatod a céged, projekted, vállalkozásod. Megismertethetsz a kívülállókkal olyan folyamatokat, melyek szerves részei a mindennapjaitoknak, de a külső szemlélő ebben ritkán kaphat betekintést, ezzel nagyobb figyelmet kap a film főtémája.

Munka közben Dombóvári Vandával.

Munka közben Medveczky Ilonával.

A sokféle lehetőség miatt, amennyiben image filmet szeretnétek készíttetni érdemes mindent papírra vetni ami szerintetek fontos, a helyszínen szemlét tartunk, készül forgatókönyv, jelenetlista, és storyboard alapján lesz minden jelenet rögzítve. Ezek a filmgyártásból vett momentumok garantálják, hogy kerek egész képet kapjon a szemlélő rólatok.

Image film és bemutató felvétele, vágása, színelése. Teljeskörű lebonyolítás, profi eszközökkel, mint a nagyobb stúdiókban. Mit jelent ez pontosan? Mint minden feladat, úgy az image film is külön figyelmet igyényel, mind szervezési, mind kivitelezési oldalról, és ez alól nem kivétel a felhasznált technika sem. Sok videós nagyon sokat költ kamerára, objektívre vagy olyan eszközökre, amikről azt gondolja, hogy jobb lesz a végeredmény, de a lényeget elfelejtik és nálunk pedig ez lesz reflektorfényben: a megvilágítás. A Miklos Toldi Cinema ugyanis pontosan olyan hagyományos eszközöket használ ami a filmiparban standard, és efogadott. Ennek köszönhető a homogén minőség, és az, hogy nem tűnik idegennek a kép.

Kérdés van, vagy másir vágjunk bele? A kapcsolat oldalon felvehetjük a kontaktot!