Esküvői videó

Esküvői videó készítése Gyulán,Békéscsabán és országszerte. Film, és műsorgyártásból hozott tapasztalat és eszközök. Itt nem tucatfilm készül!

Válasszátok ki a csomagok közül a számotokra legmegfelelőbb ajánlatot! Szeretnél egy ingyenes esküvői forgatókönyvet? A lap alján ez azonnal a tiétek!

Mit szeretne egy pár, aki esküvői videóst keres?

Legyen pontos, legyen gyors és a lehető legszebb anyagot állítsa össze nekik. Ha magadban helyeselsz, hogy ezek a szempontjaid, akkor jó helyen jársz, mert mind a három igényt ki fogom tudni elégítni.

Pontos vagyok. Ez nálam ott kezdődik, hogy az alaposan felmért esküvői igényre készítek 24 órán belül egy árajánlatot, melyet pdf-ben megkaptok. Miután elfogadtátok az ajánlatot és ezt jeleztétek felém, adminisztrációs okokból néhány plusz adatot kérek még, és gyorsan elkészítem a szerződésünket, mivel minden esetben kötök szerződést. Ez biztosíték mindkét fél számára, és ezzel igazolom, hogy amit vállaltam meg is fogom csinálni. Az időpont foglalásához az esküvői árajánlat 10%-át kell kifizetni -általában elég utalva- kaució gyanánt, de ez a végösszegből levonódik, és mikor nálam megjelenik a számlán, már küldöm is róla s számlát a megadott email címre.

Gyors vagyok. A legtöbb videós kollégával ellentétben, Én nem főállás mellett videózok, hanem főállásban, így nincs egyéb polgári alkalmazotti munkám, ami az időt és a figyelmet el tudná vonni az esküvőkről. Minden munkámat úgy szervezem, hogy ne legyen párhuzamosan több olyan projekt, amik kifutnának a határidőből mire elkészül. Ez egyszerű szervezés kérdése csupán: ha közeleg egy esküvő, addig minden más egyéb projektet befejezek. Miért jó ez?

Nem kell fél évet várjatok egy videóra, mivel 30 napra vállalom az elkészültüket, sőt, elmondhatom, hogy ez általában 2 hét sem szokott lenni, de volt már olyan is, hogy 3 nap volt, mivel csak highlighs videót kértek.

Jól dolgozok. Olyan eszközökkel dolgozok, mint a nagy filmstúdiók és szolgáltatók, pl. a HBO, NETFLIX. Ellentétben más szolgáltatóval nálam nem fényképező, MILC vagy DSLR kamera van az állványon, hanem valódi Blackmagic Design mozikamera, amivel az utómunkához kiváló felvételek állíthatóak elő. Van olyan ARRI lámpám, amit egyenesen egy James Bond forgatásról vásároltam. Kedves menyasszony adódik a kérdés:

szeretnéd, hogy a párod úgy nézzen ki a felvételen mint James Bond?

azt nem ígérem, hogy szebb lesz tőle, de a felvétel tetszeni fog.

Mivel a filmes szakmában és a kereskedelmi tartalomgyártásban dolgozok, így az esküvői képrögzítésen túlmutatnak a tapasztalataimon.

Milyen esküvői videó csomagokat tudok kínálni?

Az alábbi fix csomagajánlatokkal tudok szolgálni, melyeken kívül egyedi igények esetén kérhettek külön árajánlatot.

Alap csomag
Középső csomag
Emelt csomag
previous arrow
next arrow

* A rendelkezésre állási idő vége hajnal 1:00 óra maximum 2:00 előzetes megbeszélés alapján.
** A filmhosszak függenek az események számától, sorrendjétől és prioritásuktól.
*** A drónfelvételekhez előzetes egyeztetés szükséges, függvénye a szabad légtér.
**** Az online stream feltétele a helyszíni kiváló internetkapcsolat, és a portok engedélyezése, vagy megfelelő mobilinternet lefedettség.

Feláras kiegészítő lehetőségek az esküvői csomagokhoz

 • 4K felbontás
 • Nyersanyag
 • Riport a párral egy külön napon
 • Kreatív felvételek külön napon, külön helyszínen stb.
 • A highlight és a trailer legyen privát (nálam a publikus portfólióban nem jelenhet meg).

Minden csomaghoz lehet kérni extra felbontást, hogy telefonra, közösségi médiára a legjobbakat tölthessétek fel, ezzel kapcsolatban bővebb információért keressetek!

Tetszik amit találtál? Gyere, és írj üzenetet!

  Adatvédelmi tájékoztatót.

  Hahó, van még itt valami? Naná! Készítettem egy ingyenesen használható esküvői forgatókönyv szerkesztőt, hogy könnyebbé tegyem számotokra a készülődést.
  Kitölteni egyszerű, ha valamelyik mezőbe nem írsz semmit, az nem kerül rá a forgatókönyvre. Miután kitöltötted, és megadtad az email címed, az “Elküld” gombra kattintva megérkezik a postaládádba PDF formátumban.