Live stream, internetes közvetítés

Új utakat járna be? Át kell szerveznie az életét az online térbe? Rengeteg opció létezik, az egyszerűtől a bonyolultig. Nehéz választani, és mégnehezebb gyakorlat nélkül jó eredményt elérni, de ez nem az Ön hibája, egyszerűen rohan a technológia előre, és könnyű lemaradni. Akár saját maga is megoldást találhat a problémára, vagy választhat egy kényelmesebb biztosabb megoldást, melynél nem kell eszközöket vásárolnia, beállítania, nem igényel különleges szaktudást, mivel csak meg kell rendelnie a szolgáltatást, és mindent kézhez kap!

A Home Era Broadcast Solutions (röviden HEBS), a vállalkozás egy külön része, mely magába foglalja a broadcast vagyis az adás, és hozzátartozóan minden szükséges elem (technikai és humán erőforrás) koordinációját. A HEBS-el lehetővé válik, hogy Ön, vagy cége kapcsolatban maradhasson másokkal akkor is, ha ez személyesen nem lehetséges. Kiterjesztheti előadásait, konferenciáját, vagy akár az esküvőjét, hogy jelen legyen az online térben is, így gyakorlatilag csak Ön dönti el, hogy mennyi emberhez érhet el a közvetítéssel.

Szeretne több kamerával élőben rögzíteni, közvetíteni, hogy mások semmiről ne maradhassanak le? Én biztosítok mindent, ami szükséges ezekhez, Önnek, csak az eseményre kell figyelnie! Lehetőségekben és megoldások tekintetében rugalmas vagyok, a közvetítést úgy igyekszem megszervezni, hogy az a helyszínen a lehető legdiszkrétebb legyen.

Arra gondolt már, hogy előadást tartana, de egyszerre több helyről használná fel a vetített anyagokat, pl. tv, laptop, helyszíni kamera?
Erre is megoldást kínál a HEBS!

Kiknek ajánlom a szolgáltatást?

Színházak, színi társulatok, akik nem tudnak élő közönség előtt szerepelni.
Rendezvényszervezők, akik szeretnék a szolgáltatásukat bővíteni közvetítéssel.
Esküvőre készülők, akik kisebb násznéppel készülnek belevágni a lakodalomba, de szeretnék, ha a szertartást online más is követhetné. (A Kapcsolódó cikkért kattints!)


Oktatásban résztvevők kiterjeszthetik lehetőségeiket, így nagyobb mozgástérrel fognak rendelkezni a tananyag átadásában, és az előadások is látványosabbak lehetnek.
Zenekarok, zenészek, akik szeretnék, hogy a rajongók kapcsolatban maradhassanak velük, Ők pedig így eljuthatnak mindenkihez.
Élőben megtartott előadások, ahol több videójel (PC, laptop, lejátszó, élő kamera stb.) felhasználása segítségével lekötheti a néző figyelmét.
Megemlékezések, ahova nem tud mindenki eljutni. Közvetítse élőben, majd töltse fel a teljes, vagy igény szerint a megvágott anyagot, hogy bárki visszanézhesse.
Játék vagy verseny sportesemény, hogy a játékosok és a versenyzők ne csak a lelátók előtt játszhassanak.

Ez a 21. század. Senki nem szeretne lemaradni a fontos dolgokról…

Biztosítson lehetőséget az érdeklődőknek, hogy kivehessék részüket az élményekből és engedje, hogy segítsen ebben a HEBS!

Kiegészítő szolgáltatások:
Live Cut Copy: Az élő közvetítés felvételéről másolat készítés.
File Managing: Bármilyen, az Önnek megfelelő formátumba történő mentés.

Amennyiben a leírtak felkeltették az érdeklődését, és rögtön árajánlatot kérne, vagy csupán bővebb információra van szüksége, kérem keressen bizalommal a hebs@miklostoldicinema.hu email címre küldött levelével!

A HEBS – Home Era Broadcast Solutions a Miklos Toldi Cinema divíziója, a nevet Toldi Miklós Tamás egyéni vállalkozó jegyzi.
A HEBS – Home Era Broadcast Solutions nincs alárendelve politikai, vallási, ideológiai, etnikai nézeteknek, független szolgáltatásként bárki számára elérhető, és megrendelhető.

Törekszem a zöldre: a vállalkozásommal úgy igyekszem kiszolgálni az ügyfeleimet, hogy elégedettek legyenek, de munkám során a lehető legkissebb ökológiai lábnyomot hagyjam magam mögött. Ennek köszönhetően lecsökkenthetőek a személyes találkozások, a felesleges plusz kiadások, és környezetre gyakorolt nyomás.