Filmkészítés

Nomen est omen: A Toldi c. film forgatásán (fotó: Incze László)

A Miklos Toldi Cinema vállalja rövidfilmek, játékfilmek, dokumentumfilmek, nagyjátékfilmek gyártási munkálatainak lebonyolítását az előkészületektől, a tervezésen át a forgatásig. Amennyiben van egy jó ötlete, vagy szponzorációval állna elő egy film elkészültében kérem, keressen az elérhetőségeim egyikén!
A filmek gyártásához szükséges eszközöket úgy, mint kamerák, objektívek, fények, fényformáló eszközök, állványok, hangrögzítést szolgáló berendezések, díszleteszközök stb. a vállalkozás biztosítja.
Amennyiben olyan speciális mozgatóberendezés, kiegészítő, a forgatás lebonyolításához elengedhetetlen felszerelés, vagy díszlet igény lenne, mely nem áll rendelkezésre, a vállalkozás legyártja, vagy legyártatja azt. Mivel már van tapasztalat a mozgóképgyártásban, és a professzionális eszközök használata -úgy mint kamerák, nagy teljesítményű fények stb.- napi szintű, így a forgatás megkezdéséhez nem szükséges semmilyen átképzés.

A forgatási munkák megkezdése előtt baleset és munkavédelmi tájékoztatás történik. A nagyobb forgatások esetén megbízott külső munkatárs tart munkavédelmi és baleset megelőzési oktatást az adott környezetre specializáltan. Minden forgatási nap diszpozíciós tábla szerint történik (napi diszpó), melyen felvezetve megtalálható többek között a fontosabb kontaktok, a munka beosztása, a várható időjárási jellegzetességek, a pótnapok stb.

Legyen szó akár kisfilmről, dokumentumfilmről vagy nagyjátékfilmről az összes munka megkezdését komoly, és alapos előkészületek előzik meg. Ezzel igyekszem alátámasztani a szponzorációs oldal támogatását, hogy a belefektetett pénz és munka valóban megtérüljön, valamint azt, hogy a nézői élmény a gyártási folyamat rám eső szakaszán ne múljon.

Bízom benne, hogy a legmegfelelőbb utat választottam ahhoz, hogy akik ezen sorokat olvassák tökéletes élményt kapjanak vissza!

Ha szeretne betekinteni a színfalak mögé néhány kép erejéig, vagy beleolvasni 1-1 történetembe, bejegyzéseket talál ebben a témában a BLOG-on!

A filmgyártással, felvételekkel kapcsolatos megkeresést a kapcsolat oldalon található űrlap segítségével, vagy emailben tehet a vállalkozásom felé!