Az utóbbi időben elég keveset foglalkoztam a YouTube csatornámmal, viszont mivel most időm engedi, és voltak tervben új megvalósítandó ötletek, így tartalmilag bővült a csatorna kínálata. Az elérési útvonalat könnyű megjegyezni, de kikerült a kapcsolat lapra is.

Toldi Miklós videó – új név

Mivel a csatorna nem Miklos Toldi Cinema névet futott eddig sem, és valamelyest nem a vállalkozáshoz köthető anyagok kerültek fel elsősorban (azok a vimeo.com-on vannak), így a megújulás része lett egy új design. Ehhez a 80-as évekbeli Synthwave stílusú Toldi Miklós videó elnevezést és logót választottam, mely azt hiszem elég egyedi, hogy könnyen felismerhető legyen.

Toldi Miklós videó a YouTube-on

Elsősorban ami nagy változás, hogy több lejátszólista is elkészült, melyeket a csatorna kezdőlapján is el lehet érni.
Ezeknél a lejátszólistáknál tematizáltam a tartalmukat, így ha valaki kifejezetten a kamera és objektív tesztek miatt érkezik látogatóba, az rögtön talál hozzá egy lejátszólistát, és nem kell végig bogarásznia a teljes kínálatot.
Változott a csatorna elérhetősége is, a nehezen megjegyezhető véletlenszerűen generált karakterlánc helyett most már a MiklosToldi1, tehát elég csak ennyit a youtube.com mögé írni per jellel elválasztva.

Folytattam, s végül be is fejeztem a vintage objektív mikro 4/3 vázon sorozatot. A folytatásban egy 28 mm Contax Zeiss és egy 200 mm tele Zeiss objektívet mutatok be, melyeket Panasonic Lumix GH5-ön használtam. A sorozat ezzel véget is ért, ennek nagyon egyszerű oka van, mivel az eszközparkot folyamatosan fejlesztem és cserélgetem, így a lassan öt éves Panasonic is új gazdához került, aki nagyon örült neki.

Ismeretterjesztő tartalom

A lejátszólisták közt van egy, ami világítással foglalkozik. Az ebben lévő anyagokat a fejlődni, tanulni vágyó videósoknak, és a fotósok és videósok által használt állandó fényű lámpákkal ismerkedni vágyóknak szántam. A jelenlegi kínálatban külön rész foglalkozik a tungsten lámpákkal, melyet én is előszeretettel használok szinte napi szinten.

Némely videóhoz, melyet szélesebb közönségnek szántam készítettem angol feliratot, hogy a magyarul nem beszélő érdkelődők is boldoguljanak..

Több új tartalommal is várja a csatorna, hogy felfedezd magadnak s remélem, megtalálod a számodra érdekes és hasznos tartalmat, és feliratkozóként újból visszalátogatsz majd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.